Ändlös shopping

Så, hur startar man bäst sin Vegas-upplevelse? Gymbesök, frukost från Starbucks, promenad till Club Tattoo för konsultation och tidsbokning, happy hour och slutligen ändlös shopping. Just nu sitter jag ihopkrupen i en superskön fåtölj på rummet och halvdör, men med hopp om livet då maken är iväg och fixar rödvin.

Att åka Greyhound hit från L.A var en upplevelse, en extremt dålig sådan. Otrevlig personal, 2 timmar extra i bussen, obekväma säten och en frätande doft av urin. Visst, det var billigt. Men nu förstår vi också varför och kan därmed konstatera att dyrt faktiskt kan vara både bättre och värt.

Men det viktiga var att vi kom fram, och det gjorde vi. Till precis allt det som vi älskar och har längtat efter. Vid incheckningen lyckades jag dessutom få till en upgrade på rummen. My god! Att bläddra bland sina sedlar och fråga om det finns några tillgängliga upgrades ger en tydligen ett sjuuukt lyxigt rum. Sådär så att man tappar hakan. Stackaren trodde väl att han skulle få mer än en tjuga per rum i dricks, men hey. Han får skylla sig själv som inte kunde tro sig 😉 Vi är i alla fall extremt nöjda med den dealen.

Sådär lyckliga så att vi kan ha spenderat halva resekassan på shopping idag. Men nu är det i alla fall klart. Converse. Typiskt nog hade priserna dubblats sedan vi var här så vi gjorde vårt bästa att leta bland rean. Men det är inte helt lätt att hitta de storlekar man vill ha, vilka de för övrigt knappt hade i några av conversen (inte ens de i fullpris). Men jag hoppas familjen blir nöjd. Om inte har ni med nedan publicerad bild många dagar på er att öva in ett fejksmajl 🙂

By the way åt jag sushi med riktig fisk på idag. Och jag dog inte. Det där med tonfisk var bra grejer ändå 🙂

20130628-204520.jpg

20130628-204534.jpg

20130628-204604.jpg

20130628-204629.jpg

20130628-204644.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: