Första ta-det-lugnt-dagen

Idag tog vi alla oss en rejäl sovmorgon. Ingen stress, ingen panik och inga måsten. På agendan för dagen finns endast 47 grader i skuggan och en väldigt svalkande pool. Till och med jag lyckades åtminstone sova till nio, men snarare som resultat av att jag kom i säng först till fyra. FYRA! Galet.

En slappardag är därmed rätt trevligt. Fast ändå inte. När agendan är fullspäckad med äventyr och måsten håller sig hjärnan sysselsatt. Men nu, nu finns det inget annat att fokusera på än att det fortfarande är mer än en vecka kvar tills jag får se lillputten. Har typ avlidit tjugo gånger om av saknad under resans gång, men idag, idag är en helt ny nivå. Och så var hon sådär extra söt när vi pratades vid imorse för att säga godnatt. Länge leve Skype! Världens i särklass bästa uppfinning, hand i hand med wifi. Men, jag hoppas ändå att resterande dagar går svindlande fort.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: