En lååång dag

De flesta dagar här känns som två dygn. Det händer så mycket hela tiden att det är svårt att pussla ihop och förstå att man har gjort allt under en och samma dag. Igår startade vi exempelvis dagen med att bege oss Downtown. Hur mysigt som helst och för en gångs skull unnade vi oss en riktig spelstund. Hoppade omkring bland slotsen, vann lite, förlorade lite mer och drack lite till. Men så avslutade vi Downtown med att spela keno, och då vann jag och Tomas tillbaka de få dollars vi spelat bort och lite till. Mycket trevligt.

Efter spelandet blev det en tre timmar lång tur på The Mob Museum. Hade jag vetat hur stort det var och hur lång tid det skulle ta hade jag inte gått in, men då hade jag också missat något. Så jag är glad att jag inte visste, för det var riktigt intressant och häftigt. Men efter tre timmar utan ”fika” behövde vi komma tillbaka till verkligheten. Hello Stratosphere!

När jag gick in genom dörrarna kändes det som att komma hem. Det var både sig likt och annorlunda, mycket nytt men på ett bra sätt liksom. Vi gick runt och mindes, åt lite och gick slutligen mot baren. Världens bästa bar där happy hour betyder att man får dricka hur mycket man vill för 20 dollar. 20 dollar och ett pass borde det dock ha stått, för inte fick vi någon dricka. Våra id-kort har funkat överallt, men inte där. Typiskt!

Så, vi började vandra. Oj som vi vandrade! Vi fikade på vart och vartannat hotell, spelade lite här och där, såg en makalös vattenshow utanför Bellagio och plötsligt var vi hemma. Så ja, vi gick liksom hela the strip i 40-gradig värme. Och fy tusan vad underbart härligt det var! Strosa i Vegas kan vara det absolut bästa man kan göra, det är fenomenalt.

20130703-102518.jpg

Annonser

One Response to En lååång dag

  1. Va roligt det är att följa er på resan! Jag bloggade i efterhand om vår New York resa med guide idag = ). Lääängtar tillbaka så till Amerika. Ha det superhärligt, Stor kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: