@ Gotland

Det är något vansinnigt speciellt med att komma hem. Åka till farfar, åka omkring i Hemse och återse barndomens alla platser, återvända till Tofta och bara mysa till det. Bönan är riktigt lycklig, skratten avlöser varandra och det är härligt att se att även hon trivs här. Dock, precis som jag, saknar hon pappan. Så i det avseendet får gärna dagarna springa förbi, men i alla andra avseenden får helst klockan stå helt still. Sommaren på ön är fenomenal och jag vill njuta av den lääänge. Imorgon hoppas vi därmed på sol, cykelturer och Nymans.

20130723-160732.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: