Semester – over and out

Det känns minst sagt lite tungt att semestern är över nu. På ett sätt betyder ju faktiskt det att även sommaren är på väg att ta slut, och jag är så inte redo för höst. Jag vill ha mer sol och fler dagar med plask i poolen. Långa cykelturer och spontana springa ner på stan utan tretton lager kläder – det är livet på en pinne.

Nåväl, jag ska inte klaga. Jag inleder ju faktiskt första arbetsveckan med tre dagars föräldraledigt. Vilket förhoppningsvis innebär tre dagar av lek, bus, hopp och skutt i poolen med det bästa sällskapet på jorden.

20130812-004912.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: