Hej höstterminen!

Wow, det är helt klart lite av en rejäl kalldusch det här med terminsstart. Jag är fullkomligt överväldigad. Men det går över. Varje år är det samma visa i några veckor med sena kvällar och långa helger, sen lugnar det ner sig. Men i år är jag inte riktigt lika duktig på att hantera stressen som jag brukar vara. Jag får liksom lite panik, för jag förstår verkligen inte hur min hjärna kan vara så trögtänkt. Jag menar, det är precis som om hjärncellerna gått upp i rök. Poff. Väck. Borta. Tomt.

Men så tar jag några djupa andetag och påminner mig själv om varför det är annorlunda i år. Varför jag plötsligt är så trögtänkt. Jag har ju en tvååring. En tvååring som liksom trotsar 24/7. Det är inte det att hjärncellerna har gått upp i rök, de är upptagna med att outsmarta en tvååring. And boy, oh boy – det är ingen lätt match. Men, jag skulle inte byta en sekund av den mot någonting annat. Ungen är ju helläcker.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: