En HEL månad i friskhetens tecken

Det är ändå rätt mycket, mätt i förskolevärldens mått. Vi startade sommaren med en förkylning, en styck jag-är-av-på-flera-ställen-bruten arm och diverse medicineringskurer. En kan ju därmed tycka att vi gjort vårt. Släng in lite mer förkylning, ajaj i magen och någon febertopp och hon har fått mer än sin beskärda del. Kan man tycka. Det gör åtminstone jag. Att vi dessutom vabbade oss igenom mer eller mindre hela vårterminen gör att det här med friskhet känns än mer berättigat. Hon förtjänar att få vara frisk. Men ändå så är det precis när man andas ut och tackar sin lyckliga stjärna för hur frisk hon fått vara sedan terminsstart som det smäller till igen. Hejsan feber!

46411_10152192021143625_1737142823_nFrån 36,8 till 39,2 på typ trettio minuter. Lite febernedsättande på det och så toppade damen med 40,9 grader. Bara sådär. Läskigt är det. Så tur är det väl ändå att det är relativt kallt ute numera så att man snabbt kan kyla ner henne. För är det något man gärna undviker att få uppleva igen så är det just feberkramp. Men eftersom jag är världsbäst på att vara hynsig kan vi ju konstatera att det här med sömn är uteslutet. Så jag shoppar skor. Dr Martens för att vara exakt, till mig själv. Vi behöver ju inte lista det jag har, eller under nattens gång kommer att, shoppa till Molli. Det vi behöver fokusera på är att denna lilla böna vaknar upp utan feber imorgon. För det är hon värd. Hon förtjänar världens busigaste höst efter att ha genomlevt en sommar i gips. Det är väl ändå inte för mycket begärt?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: