Hej Solen!

Lycka är att vakna upp supertidigt till vad som verkar bli en underbar dag. Allt eftersom timmarna rullar på växer det gula klotet sig större och helt plötsligt känns det som sommar igen. Jag är med andra ord jäkligt nöjd. Att det på agendan dessutom finns Skälby-bus och grillafton gör ju inte saken sämre. Mollan är sjukt taggad. Först blir det ju faktiskt lek med kompisen Alva, och sen blir det lek och pyjamasparty med kompisen Julia. Två playdates på en och samma dag – wow! Någon kommer sova riktigt gott inatt.

Det enda minuset jag kan se är att jag åter igen lyckats handikappa mig själv, på det gamla vanliga sättet. Det där med att styrketräna alldeles för sällan men ändå köra på som om man aldrig gör något annat. Id-i-o-tiskt. Så idag får jag betala dyrt för det. Men hey, om man rör på sig mycket bör väl även de stramaste av muskler ge med sig? Annars får jag väl duscha i sköljmedel eller nåt.

20130921-081845.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: