Lilla Sjöjungfrun

Idag kör vi all in på lördagsmys, och havet är djupt. Det hela började med en tur ner till Konsum där liten valde ”Lilla Sjöjungfrun” som sin lördagstidning. Massa blingbling är ju ändå rätt oemotståndligt. Likaså pappans 38 olika röster som med stor inlevelse läste tidningen. Att ha turen på sin sida och dessutom hitta filmen som hyr hos SF – hello! Ett tema är fött och en dag komplett.

Själv ÄLSKAR jag filmen, en sann favorit från barnsben. Kanske därför jag inte äter fisk? Neh, troligtvis inte. Inte ens Disney kan få något att smaka på det där sättet. Huh! Ätbart eller inte, det gör sig på film. Love! Och till min lycka verkar liten dela min förtjusning. Samt förmåga att se en och samma film 138 gånger på raken utan att tröttna. Är något bra så är det.

20130928-103156.jpg

20130928-103209.jpg

20130928-103221.jpg

20130928-103229.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: