Host Host

En förkylning har fått fäste i den minsta av Löwemosarna. Hostattacker och feber varvar varandra, vilket gör det lite mindre roligt att vara just Molli. Inte tillräckligt med sömn lyckas hon få heller, det är ju inte så lätt när man snarkar som ett ånglok. Ett ånglok som väcker sig själv. Hu!

Men det är då det är upp till föräldrarna att se till att allt runt omkring är roligt. Som att få måla massor. Eller bli bortskämd med ett nytt häftigt tåglego som både kör och låter. Eller att få hit mobor och Ivia på söndagsmiddag. Som det har tjatats om dessa tu – varför är inte de här? Jag är ju sjuk.

20131006-143252.jpg

20131006-143335.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: