En missnöjd böna

Det är inte världens gladaste barn jag kommit hem till. Det där med att mamman är iväg i två dagar, det var då ingen höjdare. Inte för att hon har haft det tråkigt, nejdå, hon har haft två helt fenomenala dagar med pappan. Men det är ju ändå viktigt att visa mamman att man är skitförbannad.

Så, nu blir det till för mamman att hon kan leverera sitt yttersta. Bring the A-game so to speak. Pannkakor, grädde, hallon, bananer, sylt och bacon känns som en bra kombination av fjäsk. Fast det bästa fjäsket ligger i bus, lek och massor av mys. Kanske i en och annan karamelliserad chokladboll också, men jag intalar mig själv att hon gillar kramarna bättre. Det gör i alla fall jag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: