En helt magisk helg

Vi har haft mommo och (gammelmommo) Ina på besök över helgen. Molli har med andra ord befunnit sig i himmelriket, lycklig från morgon till kväll. Dessa tu tjatas det alltid om här hemma. Hon ska ta båten, eller de ska ta båten – någon ska i alla fall ta den där båten så att det blir leka av. Det är helt enkelt kärlek, och helgen har varit helt magisk. Man vill aldrig att den ska slut, men ändå går den för jäkla fort fram. Något som gjort madame rätt ledsen. Så pass att hon packade sin väska igår och sa att hon skulle åka hem. När jag förklarade att hon redan var hemma fick jag en arg blick tillbaka. ”Nej mamma, åka båt hem till mommo!”. Varför är det så långt till Gotland säg? Fy bubblan!

20131029-215519.jpg

20131029-215538.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: