Sjukstuga

När pappan är på vift så dansar damerna på bordet. Om man med dansar på bordet menar att vi snörvlar och hostar ikapp… Helt otroligt! Söndersnutna, röda och såriga näsor. Hostiga och alldeles upprivna halsar. Ja, vi ser ut att få en mysig helg med andra ord. Men, även en sjuklig helg kan faktiskt vara mys. Vi sitter här i ett hav av näsdukar men är samtidigt väl inbäddade i ett täcke och myser järnet i soffan. Snart öppnar dessutom apoteket och vi ser med spänning fram emot att vara först på plats. Natten har typ tömt våra förråd.

När vi ändå är iväg på äventyr ska vi snabbt passa på att köpa en ny jacka till liten. Eller en overall. På mindre än en vecka har hon liksom vuxit ur sina nuvarande vinterjackor. Yepp, båda två bara sådär. Jag fattar inte, de var för stora för bara några veckor sedan. Så, antingen en jacka eller en overall är vad som behövs. Får se vad vi hittar först. Och då menar jag bokstavligen vad vi hittar först. Nu måste vi bara bestämma vilket apotek vi ska gå till, för det avgör lite vilken butik vi passerar på vägen. Helst av allt vill jag gå till Stadium, för de har Everest. Men den stora frågan är huruvida det är en omväg eller inte. STORT huvudbry. Yepp, det är precis såhär töntig man blir av att bo mitt inne i smeten. Att gå tio meter extra är en extremt onödig omväg… Men, till mitt försvar så är det här första gången på flera år som jag verkligen känner mig sjuk på riktigt. Jag kanske har fått en mancold? De ska vara rätt tuffa har jag hört.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: