Borde, borde inte

Jag bör gå och lägga mig, alltså bör jag inte vara vaken. Jag har på sistone blivit väldigt dålig på att göra den avvägningen, när det är dags att gå och lägga sig alltså. Tio är en bra tid, då är man sådär trött att ögonen går i kors och allt man egentligen kan tänka på är huvudkudden. Men just där och då finns det så mycket som man borde göra – lite snabbt sådär – innan man går och lägger sig. Vilket slutar med att man sitter här klockan elva och är klarvaken. Jag blir så trött på mig själv. Men, till mitt försvar, så fick jag ju jäkligt mycket gjort under denna timme. Visst, som resultat kommer jag i vanlig ordning att däcka ihop fullkomligt runt lunch imorgon. Men det är okej, för jag har rätt nära till Konsum och där säljer de godis. Mitt liv är väldigt bra på det sättet. Här inne i stan bor jag i samma byggnad som Konsum, och från jobbet är det endast ett stenkast till ytterligare ett übermysigt Konsum. Ja ni ser, Konsum är svaret på ekvationen helt enkelt. Ja, faktiskt. De säljer både Burn och nikotin. Och skulle det krisa rejält har de snabbkaffe och det kan ätas med sked.

Ja ni hör ju – jag är tidernas förebild. Molli har sådan sabla tur som får växa upp med mig som sin mor. Skämt å sido (eller?) så bör jag verkligen gå och lägga mig nu. Jag har börjat yra. Just det ja – en trevlig andra advent hade vi också. Halvt upptinade lussebullar fullproppade med madelmassaklet och så lite saft på det. Schmarrigt! Årets julkort klickades också fram och bönan vart en alldeles förträfflig modell. Så söt att man fick femton hål i tänderna av att bara titta på henne. Tur att jag har tandförsäkring, annars hade det blivit dyrt i längden att ha så bra syn. Alltså seriöst, jag är nog tröttare än vad jag ger sken av.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: