Lite upptagen

Terminsstart. Jobb. Nya böcker. Sena nätter. Okej, vid det här laget är inte böckerna nya för mig. Jag erkänner. Jag är inne på min tredje runda, men lik förbannat är det svårt att slita sig. Jag borde sova. Jag borde förbereda mig inför morgondagen. Jag borde helt enkelt skifta fokus. Men det är lätt att säga.

Igår plockade dessutom maken bort julen, så jag är rätt allmänt irriterad. Dottern är fortfarande sådär söt så att man får hål i tänderna, även om hon är arg som ett bi. Att få komma tillbaka till dagmamman var en höjdare, sådär pass att hon liksom på riktigt vägrar att gå hem. Har jag blivit så tråkig? Tydligen. Så det finns alltså inte mycket att rapportera. Mest högljuda toner från dottern och läsning in på småtimmarna för min del. Värt att notera är att vi bemästrat pärlkonsten. Det är bland de få saker som håller henne konstant glad. Jag har av samma anledning fått slut på bokstaven F. Det är underligt vilket användningsområde just den bokstaven har, särskilt när man är inne på sin andra timma (samma kväll) av pärlande.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: