En sak till.

Jag tycker det är fruktansvärt onödigt att behöva gå och bli förkyld. Alltså riktigt jäkla onödigt är vad jag tycker att det är. Helt oförtjänt till på köpet. För första året, sen jag vet inte när, har jag en riktig vinterjacka. Ni vet, en sådan där ful som gör att man ser ut som en Michelingubbe. Jag har även fodrade skinnhandskar, vilket är både obekvämt och just det – fult. Jag har vid flertalet tillfällen även lämnat hemmet med en mössa på huvudet, jag vet, hemskt. Kan hända att jag har hål på ena knät i ett par av mina jeans, men de tio minuter om dagen jag vistas utomhus bör kunna hantera en kallkysst knäskål på dessa dagar. Jag har även abdikerat till kängor, istället för Converse. Okej, kanske inte alla dagar. Men! Ändå fler än en dag. Slutsats: jag är oförtjänt förkyld och aningen bitter med svårandad näsa.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: