Söndag

Trots prisande väderlekar så kom det minsann ingen snö. Tre flingor i timmen räknas inte, och även om det räknas som snö så skapar det då banne mig inget krispigt snötäcke. Trots besvikelsen, hos både mig och dottern – naturligtvis LOVADE jag henne snö, så har vi ändå överlevt helgen. I fredags var Mollan på sitt extradagis för första gången. Fram tills nu har vi lyckats ordna det själva, med stor tumme upp för fenomenala barnvakter. Men, hon är ändå två och ett halvt och då det rör sig om nästan en dag i veckan så börjar det bli knepigt. Naturligtvis, som den extrema hönsmamma som jag är, tog jag säkert tempen på henne nitton gånger innan vi gick dit. Den feberfria ungen hade hur eller hur det jäkligt bra och hela helgen har vi fått höra om att hon vill vara där igen. Så det känns tryggt.

I övrigt har helgen spenderats så som sig bör. I fredags kväll hade vi Johan här på mys, och i lördagens införskaffades äntligen äppel-tv. Med tanke på att vi har en smart-TV så kan det säkert tyckas onödigt, men eftersom vi är sådana apple-människor på exakt alla andra fronter så spelar det ingen roll hur smart vår TV är. Den är ändå inte tillräckligt smart för att komma åt vårt iTunes-bibliotek. Och jag gillar mitt iTunes-bibliotek, ty det har jag fyllt med alla mina favoritfilmer. Sådana där som man kan se 137 gånger utan att tröttna. Jag vet att det är en egenskap som är få förunnat efter åldern av fem, men jag är i alla fall en sådan. Så igår hade jag maraton med mig själv, maken hade inte alls någon lust att se samma film som föregående kväll (och kvällen innan det och kvällen innan det och kvällen innan det…). Så jag kan endast konstatera – filmerna gör sig precis lika bra på TV’n som i paddan. Fenomenalt! I LOVE IT.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: