Första klippet

Typ. Hon har ju faktiskt klippt luggen en gång innan. Men den gången var det ett bedrövligt misstag. Ett resultat av himla massa tjat från andra om hur långhårig hon var, om hur luggen låg i ögonen på henne. Well, jag sa det då och jag säger det igen: det är därför det finns något som kallas hårspännen. Men, till slut gav jag med mig och luggen klipptes. Resultatet var en böna som inte alls såg ut som sig själv, och en väldigt missnöjd sådan på köpet. Hon tyckte inte alls om att ha lugg, och den gick ju liksom inte riktigt att klistra dit igen. Så vi har sparat, och sparat och svurit att någon sabla sax icke ska få röra håret oavsett vad andra må tycka och anse. Hon är ju vår trollunge.

Men, långt hår blir slitet. Väldigt slitet. Så i lördags begav vi oss slutligen mot Hans & Jan för lite toppning. Frisören var helt underbar, och Molli var hur duktig som helst. Hon satt precis stilla hela tiden och höll pappan hårt i handen. Luggen rördes inte utan endast det slitna klipptes bort. Som resultat har hon ett mycket mindre trassligt hår, vilket vi gillar. Det finns ju liksom bara så mycket balsam kan göra. Och, hon ser fortfarande ut som vår coola lilla trollunge. Med flätad lugg, precis som hon själv vill ha det.

1743542_10152546538148625_243654026_n

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: