Älskade barn

Just nu, precis där vi är nu, här vill jag stanna klockan. Samtidigt ser jag galet mycket fram emot allt som komma skall. Jag vill uppleva allt det också. Men, förslagsvis i slow motion. Jag menar, ungen utvecklas ju så snabbt att jag knappt hinner med. Ena stunden är hon en bebis, andra stunden är hon ett barn. Hon pratar precis hela tiden, från morgon till kväll. Undan går det och hela världen skall upptäckas och pratas om. Det är urläckert! Jag kan inte få nog av att. Så ja, just här, precis nu skulle jag vilja stanna klockan. Insupa den fenomenala och häftiga utveckling hon genomgår i lugn och ro. Inte varvat med jobb, jobb, uppbokade helger och mera jobb.

15104_10152597998408625_2032401891_n

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: