Feber: jag förbannar dig!

Nej, vet ni vad? Fy bubblan vad illa jag tycker om feber. Det är väl en sak när den kommer på besök och är så där mild och kontrollerbar, men när den studsar hejvilt mellan 38,5 och 40,5 så är den faktiskt överjäkligt dryg. Men allt det där, det kan jag faktiskt hantera. Det är okej. Visst, jag är inte så med i bollen som jag skulle önska, men lite feber här och var är inga problem. Någon kräkning hit och dit är heller inte hela världen. Men så är det ju som alltid så att dessa saker har en tendens att inträffa vid sämsta tänkbara tillfälle. Har du planerat något skoj, ja, då kan du ge dig tusan på att diverse baciller kommer göra sitt bästa för att grusa dessa planer. Ungefär som varenda gång vi någonsin har planerat en resa.

Let’s face it. Varje gång vi ska åka till Gotland eller Skåne blir Molli sjuk. Det slår aldrig fel. När jag och Johan åkte till London för något år sedan blev Molli sjuk precis dagen innan. Och när vi i somras skulle åka till USA så bröt hon armen. Hallå?! Ser ni ett mönster här eller vad?

På fredag ska jag, Molli, Anna och Adam och åka till Göteborg. Vi ska bo på hotell, äta hotellfrukost, åka tåg, åka spårvagn, åka båt och dricka överjäkliga mängder kaffe från Starbucks. Detta är planerat och bokat sedan en lång tid tillbaka, för så himla enkelt är det inte att lokalisera helger som passar. Men vi hittade en, en som var perfekt. Nu är den snart här, och som resultat när man ser fram emot något riktigt mycket så har bönan blivit sjuk. Tajming: not so much. Nu håller jag tummar och tår för att hon är frisk när onsdag anländer. För liksom två dagar av friskhet är tillräckligt inför en helg av äventyr. Sedan håller jag vidare mina tummar och tår för att jag själv inte drar på mig detta jävelskap. Eftersom mitt immunförsvar är rätt bra ändå, tack vare suverän kosthållning och god motion, så är oddsen mycket höga för det. Eller vänta nu här? Suverän kosthållning och god motion, moi? Räknas godis och en tur till och från Konsum? Näh. Men, mängderna kaffe jag dricker bör leverera ett okej immunförsvar ändå. Kaffe håller ju en pigg så rent logiskt bör det även hålla en frisk?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: