Lov’in it

Helgen har varit sådär fenomenal som endast helger på våren kan vara. Det gillar vi. Nu längtar jag något alldeles förbaskat till påsk, för efter det går det undan och så är sommaren plötsligt här. Så jag har lite ändrat inställning till det här med våren. Tidigare har jag sett på den som en rätt så dryg transportsträcka, men den har helt klart sina fördelar. Allt blir ljusare, allt blir varmare och alla blir på något sätt gladare. Det gillar jag. Att få vara ute och äventyra en massa utan att frysa halvt ihjäl är vidare rätt fantastiskt. Och att få cykla, det är ju helskoj.

Visserligen har jag upptäckt att jag inte är smart nog att pumpa in ny luft i däcken på min cykel, men jag skyller på att senast jag pumpade ett däck så såg luftventilerna inte alls ut på det sättet som de gör nu. Det kanske inte ens heter luftventiler. Nåväl. Tomas fixade biffen så nu kan jag och Mollsan cykla massor, eller åtminstone tills luften tar slut igen. Och Molli älskar att åka cykel, så det får mig att längta ännu mer efter påsk för då ska hon få pröva på att cykla själv. Därefter lär kvällar och helger med andra ord spenderas med att cykla gata upp och ner, upp och ner, upp och ner.

Men innan det är dags för påsk så står det två veckor av jobb på schemat. Massor av jobb. Sådär mycket jobb att jag för en gångs skull kan känna att det där med lov är en nödvändighet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: