Glad Påsk

Liten trynar djupt och drömmer om sin nya cykel. Hon delar nämligen en egenskap med ”Apan”, hon pratar i sömnen och i två nätter har vi nu fått höra om cykeln. Vi kan ju enas om att mormor och Matsen inte kunnat hitta ett bättre påskägg. Lyckan är total. Ikväll tog vi en riktig långtur, i pyjamas, och jäklar vad snabbt det går. Jag förstår hennes glädje. Jag önskar endast att hon tittade lite mer på vägen än på sina fötter, men hey, vad ska man annars ha en mamma till? Min kondition kommer att maxas genom att springa bredvid.

20140418-232058.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: