Arga toner från fröken Löwemo

Mommo, Matsen och Rocky har åkt hem ikväll. Det mottogs sådär. Okej, det mottogs inte alls bra. Mommo göra det, Matsen göra det, mommo göra så, Matsen göra så, mommo kissa med mig, Matsen springa där, mommo sova med mig, Matsen pussa Molli på kinden och Ocky sova där. Ocky vara där, Ocky äta där, Ocky ligga där, MAMMA!

Det skänker mig stor glädje att se att avstånd inte påverkar kärlek. Det skänker mig stor sorg att avstånd är just avstånd. Som tur är så ska vi till ön nästa helg. Så tiden kommer åtminstone att gå fort tills nästa gång. Vilket Molli redan har börjat göra sig redo för. Vi ska ha med oss springskor och cykel. Annat behöver man inte. Särskilt inte mamman och pappan. På frågan om hon ändå inte ville att vi skulle med, i alla fall jag, blev svaret ett solklart ”Nej, tack mamma. Du åka med båten sen hem igen”. Jaha du, fast jag vill ju liksom gärna också med. ”Okej mamma, men jag sova med mommo och Matsen, inte dig”. Okej, det är okej för min del.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: