En helt vanlig fixarsöndag

Synd det där med regnet bara, det gör fixandet begränsat till inomhus. Men, en fixarsöndag är ändå en fixarsöndag och det är något halvt magiskt över just det. Fint ska här bli! Eller rättare sagt, sommar ska här bli. Framför allt ligger fokus på att plantera om samtliga plantor, få i ordning de nymålade väggarna med tavlor och annat, organisera skrubben och slänga minst fjorton kassar strunt vi faktiskt inte behöver. Igår passade jag på att använda upp bottenskrapet i den grå färgbyttan så att ytterligare en ”vägg” fick vara med i den nya gemenskapen. Jag gillar det här med att ta en liten bit i taget. För att vara jag är det en rätt så big deal, jag brukar nämligen inte kunna hantera att göra lite då och då. Men nu känns det konstigt nog okej.

Utöver det ska här lekas och busas med detta lilla charmtroll. Charmtrollet som för övrigt går runt och pratar med sin lillebror i telefon. Igår var lillebror ledsen, Molli hade tydligen knuffat ner honom från studsmattan. Lillebror heter tydligen lilla vän, och Molli saknar honom och han henne. Det är faktiskt väldigt sött. Makalöst viken fantasi ungar ändå har. Värt att förtydliga kan ju dock vara att denna lillebror är helt imaginär. Mitt utökade midjemått baseras enkom i godis, bullar och rödvin. Men ja, hon har alltså fått sin första fantasikompis. Magiskt!

10258923_10152797013613625_1894345381740772479_n

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: