Livet som fangirl

Okej, jag vet inte så mycket om livet som just fangirl. Men alltså, igår. Igår var jag inget mindre än en hysterisk fangirl som halvdog vid köksbordet och skrek i falsett. Det är betydligt lättare att bete sig som fjorton än vad man kan tro när man nästan är 30. Jag säger bara: 18 juli. Oh my god! Oh my god! Oh my god! Johan, den kommande månaden kommer endast handla om träning, kläder, fransar, hår och botox. Eller ja, vi skippar botoxen och kör på skor istället. Oh my god! Oh my god! Oh my god!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: