Det går bra nu

På tisdag har vi kalas. Har jag bakat? Nej. På torsdag flyger vi till Kreta. Har jag påbörjat packningen? Nej. Har jag allt som vi kommer att behöva? Haha, åh nej. Har jag koll på allt vi kan komma att behöva? Definitivt inte. Har jag fått tag i Växjö flygplats för att försäkra mig om vilka emballage-krav som finns för vagnen? Absolut inte. Men det sistnämnda är dock inte ett resultat av brist i försök, tvärtom har mina ihärdiga försök mötts upp av en upptagen-ton. Nya tag i morgon. Liksom med bakningen. Det är ju rätt trevligt att kunna bjuda på typ bullar eller så. Kanske borde ta och betala alla räkningar också. Har hört att det är rätt bra att man liksom gör det. Nog för att vi kommer hem innan de egentligen ska vara betalda, men hur kul är det att komma hem till att betala alla räkningar? Rena rama döden för tusan. Skärpning Frida, skärpning!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: