Sommar, sommar, sommar.

Jag har sommarlov, vilket tydligen bloggen också tagit sig. Vi har hittills haft det för jäkla bra. Veckan på Kreta var obeskrivlig, dagarna på vift och på äventyr likaså, dagarna som komma ska och det sommaren ännu har att erbjuda lär även det bi briljant. Det kan hända att jag återkommer till detta. Åtminstone veckan på Kreta, den är för bra för att helt enkelt inte bli duktigt dokumenterad. Men. Det är inte vad jag har på hjärtat idag.

Idag är avresedag mot Skåneland. På torsdag är avresedag mot London. Molli följer visserligen med till Skåne, men från och med torsdag vankas att vara på varsitt håll. Alltså. Jag bara avskyr det. Precis som vanligt. Ångesten, paniken, skuldkänslorna… Varenda gång. Det slår aldrig fel. Som ett brev på posten. Fy sjutton. Blä.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: