Tajjm to säg goodnajjt

Det är terminsstart. Det är höst. Det är mörkt ute. Tomaterna må blomma och växa som ogräs, men den här sommaren är då allt över. Det kan hända att det kommer varma dagar. Dagar att njuta av. Dagar av spring och lek utomhus. Men det kommer även komma kalla dagar. Dagar att njuta av. Dagar med en värmande kopp thé och mys inne med pyssel, knep och knåp. Förhoppningsvis kommer det även att komma riktigt kalla dagar. Dagar med snö. Dagar med pulkaåkning och snöbollskrig. Dagar med den perfekta koppen varm choklad. Ni förstår: jag har äntligen lärt min dotter att uppskatta varm choklad. Sådan där på gammaldags vis med mjölk, grädde, kakao och socker. Sådan där man har marshmallows i. Vintern, vi är redo. Men innan dess är vi redo för sömn och med vi menar jag mig själv. Det är terminsstart.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: