En obeskrivligt underbar känsla

Det här är en dag jag vill minnas. Oavsett hur det går, oavsett vad som blir, så är det här en dag jag vill minnas. Rättare sagt: en känsla jag vill minnas. Jag vet vart jag är på väg. Oavsett om det blir snart eller om det tar sin tid, nu vet jag. Det om något är en känsla värd att minnas. Ni vet, den där känslan av att det bara känns rätt. Så jävla självklart. Så rätt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: