Där står ett hus!

Jag har lite svårt att förstå det, men ja, där står ett hus på vår kommande adress. För några veckor sedan var där bara jord och ett stort hål, några veckor dessförinnan var där bara en väldigt ovårdad skogstomt. Helt sjukt vad fort det går. Förra söndagen stod helt plötsligt ett hus uppställt på tomten, inte alls vad vi förväntade oss när vi skulle köra förbi lite snabbt. Det är hur häftigt som helst. Lite läskigt är det också, okej, mycket. Men mest häftigt. Väldigt svårt att ta in allting men nu börjar jag känna på riktigt att jag längtar. Det är inte längre med panik och sorg jag tänker på den dag jag ska lämna den här lägenheten, helt ärlig känner jag mig rätt färdig. Vi får väl se hur länge den känslan stannar, imorgon kommer första spekulanten på lägenheten på visning. Vem vet, jag kanske får psykbryt och målar fan på väggen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: