Jul, jul, strålande jul.

Nja, det är nog snarare glansen från svetten av stressen här hemma som strålar. Om nu något strålar. Visserligen skiner det om ljusstakar, granar och annat som hör säsongen till men vidare strålande känns det nog inte. Det finns ingen snö till att börja med. Typiskt dåligt när det närmar sig december. Det är flyttkartonger precis överallt. Inte för att de direkt syns, men jag vet att de finns och självklart bli jag därmed störd. Flyttkartonger symboliserar oordning i min värld vilket är något som stressar halvt ihjäl mig. Jag försöker hänga mig fast vid att det faktiskt är jullov snart. Bara några dagar kvar och så är jag åtminstone ledig från ett av mina jobb. Det är skönt. Tråkigt nog är det sjukt mycket att göra på det andra så jag antar att det där med julledighet inte riktigt kommer att bli av, i år heller. Jag vet att det är jag själv som valt att ha det så, men vet ni vad? Ibland har man faktiskt rätt att klaga över även sådana saker som man har valt själv. För även det kan vara lite jobbigt. Åtminstone såhär i julstressen då allt man vill göra är att åka pulka, äta bullar och dricka varm choklad. Fast det är sant, det är ju inte direkt den minimerade ledighetens fel – det är ju den obefintliga snöns fel ju! Se där. Nu känns det genast mycket bättre. Hoho.

Jag har åtminstone kommit till ett mycket viktigt beslut. Jag tänker aldrig flytta igen. Ever. Förutom den gång vi flyttar tillbaka till Kvarnholmen förstås om en herrans massa år. När vi är gamla och grå. Det är viktigt att ha mål i livet, och det är ett av mina. Men fram tills dess tänker jag faktiskt inte flytta igen. Jag vägrar. Nåväl. Nu ska jag ta och jobba några timmar till, därefter ska jag banne mig ta ett glas rött och packa en kartong eller två. Det är enda fördelen med att flyttpacka – rödvinet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: