Visst är det juletider.

Feber, förkylning, magsjuka och en sinnessjuk hög av jobb. Finns det ett bättre sätt att inleda jullovet på månne? Skulle inte tro det. Vore om inte annat jäkligt dumt att byta ut en sådan väletablerad tradition. Dessutom blir man tokduktig på att hantera nässpray av olika typer. Får väl erkänna att jag fortfarande har lite svårigheter med menthol, men ge mig ett par dagar till så är vi garanterat oskiljaktiga. Lite som det där med värktabletter. Jag har varit sjukt duktig och hållit mig till en alvedon här och var, men i morgon blir det banne mig en tur till apoteket för att återförenas med ipren.

Det viktiga är att dottern är på bättringsvägen. Minnena från julen för två år sedan då vi tävlade i kapp om vem som kunde spy mest, well, det är något jag ogärna vill återuppleva igen. I år är en jäkligt viktig jul. Molli ska ge sina nappar till tomten. Det är något vi har förberett väldigt länge och det är viktigt att hon är i så bra balans som möjligt för detta. Det kommer att bli jobbigt nog som det är. Den stora frågan är väl för vem det kommer att bli jobbigast. Jag har bölat flera nätter i rad över det hela. Kan dock vara en biverkan av feberdimman, hur eller hur har det lipats. Min lilla tjej börjar bli stor.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: