Vårkänslor, precis som alla andra.

I helgen har jag tagit vår. Kuddar till utemöblerna har plockats fram, vårjackorna har burits ner och sjalarna har letats fram. Converse har jag gått i hela vintern, och de dagar då det var svinigt kallt eller nästan låg snö på marken så tvingade jag på mig mina fodrade Converse. Men det är något ljuvligt med att åtminstone ställa fram våra låga Converse. Det är vår. Det är kärlek. Köket bombaderas som följd av diverse försök till odlingar av tomater, jordgubbar och smultron. Jag är lite sent ute men i veckan ska det planteras flera sorters chili och så någon paprika. Är jag för sent ute får jag väl inkassera förodlade saker istället, men det känns inte lika okej när de dör i min omvårdnad.

Ni förstår, helt plötsligt har jag ju en hel trädgård att fylla med godsaker av alla dess slag. Jag längtar typ ihjäl mig. Tänk att snart är det säkert tillräckligt varmt för gräsmattan att dessutom komma på plats, hur coolt blir inte det?! Fatta blommorna, bären och lökarna man då kan plantera? Sålådorna man kan placera? Det är så jäkla grymt att jag typ får fnatt. Nä hörrni, det här husköpet var minst sagt det bästa vi någonsin gjort.

Annonser

One Response to Vårkänslor, precis som alla andra.

  1. elinlowstedt says:

    JA DET VAR DET! Att ha trädgård är lycka och befrielse och bara så bäst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: