Här var det tomt…

Ett ganska så bra kvitto på att livet är fullt är att bloggen är tom, eller hur? Kanske inte riktigt, men faktum är att det är fullt upp och av den anledningen har bloggen blivit lidande. Något brådskande att rapportera? Egentligen inte. Ungen växer som sig bör och är sådär löjligt underbar. Men på tal om underbar – vi har ganska så nyligen välkomnat det mest perfekta lilla gossebarn som någonsin har skådats till familjen. Ett sådant litet, underbart och tokigt älskat lite knytte.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: