Harri

Det var visst lite tomt här på bloggen. Jag har varit gravid, skyller på det. Nu har jag två barn varav ett väldigt litet, det är också en bra ursäkt. Framför allt så har jag absolut ingenting vettigt att skriva om. Jag är fortfarande arg på ungefär samma saker mest hela tiden och saknar tolerans för människor som har problem med invandring och feminism. Att folk kvävs på ordet hen och att människor JUST intresserat sig för sexuella övergrepp är för mig total idioti. En borde alltid ha intresserat sig för sexuella övergrepp och en borde ha noll problem med ett språk som är för alla. Fast det är väl där skon klämmer. Sverige är enligt ungefär samma folkskara inte ett land för alla så då är det ju rätt självklart att inte heller språket kan vara det. I-di-o-ti.

På tal om fonetik och prosodi, typ, så ägnar jag en annan del av mitt liv till studier för tillfället. Jag försöker läsa in behörighet även för svenska som andraspråk och någonstans någongång måste en ju faktiskt börja, även om det i retroperspektiv gärna hade fått lov att inte vara i kombination med nyfött. Harri, bebisen alltså, var inte många veckor gammal när första grammatiktentan skrevs och det sög rätt rejält. Men den skrevs och om några dagar skrivs nummer två. Det kommer därav säkert fortsätta att vara tomt här inne. Om jag inte blir rejält arg vill säga, eller får för mig att baka något. Vem vet, märkligare saker har hänt och jag i kombination med smått har tidigare inneburit absurda projekt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: